sidhuvud mobil (kopia)

Barnfotografering

Bästa tiden för barnfotografering är när barnen är utvilade & mätta och därmed är på sitt allra bästa humör. Boka därför en tid som inte krockar med sovstunder, normala mattider eller andra stunder på dagen då du vet att ditt barn dippar lite i energi. Efter en hel dag på dagis är inte att rekommendera.

 

Sälj inte in fotograferingen som ett måste till barnen, utan som den roliga lekstund det kommer bli! Det finns ingen anledning att muta när själva upplevelsen är belöningen. Vi kommer skratta och busa.

 

Lugna, kärleksfulla och leksugna föräldrar ger lugna barn, så glöm bort din egen nervositet. Det är en stund även för er att njuta och bara vara – vi ser till att det blir bra bilder.

 

När det gäller klädval är eget tycke och smak avgörande. Ta gärna med lite skojiga ombyten, fokusera på kläder och tillbehör som ni gillar och känner er bekväma med. Vi har diskreta bakgrunder som oftast passar till de flesta färger. Välj helst inte allt för mörka kläder som tenderar att nästan bli svarta eller helt vitt som lätt kan fräta ut, barfota är alltid finast!