sidhuvud mobil (kopia)

Bearbetning och kvalité

Vi älskar att fotografera. Man måste älska det man gör, då blir också resultatet bra. Och det är därför vi som ateljè sedan mer än tjugo år åtnjuter ett så genuint renommé. Vår stil har alltid varit lekfull och levande porträttfotografering. Bilder att leva med, i generationer. 

 

För att kunna garantera bästa kvalité foto- och materialmässigt fotograferar vi i "RAW" vilket innebär oöverträffade bildbehandlingsmöjligheter och bildkvalité. RAW ger helt andra möjligheter till färgbearbetning och ljussättning än jpeg, som många andra fotgrafer arbetar i.

 

Ett hårstrå på vift eller en oönskad skråma på kinden, önskas ni retusch är det inga problem. Vi kan också, utan större kostnad, utföra mer avvancerad retusch. Flytt av huvud i gruppbilder mm.

 

Vi använder Mac och Adobes senaste teknik för bildbehandling varefter bilderna tas fram med Epsons bästa printteknik, som även används vid konstreproduktion, vilket ger en absolut svärta och helt klara bilder med bästa färgrymd och en livslängd på upp till 200 år.